Glad i Danmark

– Magasinprogram i TV-Glad

LANDET RUNDT
Glad i Danmark er et magasinprogram, som kommer hver anden lørdag kl. 21.00 – 21.30 på TV-Glad’s landsdækkende udsendelser på de 8 regionale sendekanaler. De tidligere udsendelser kan ses på TV-Glad’s netkanal og på Glads YouTube-kanal. Programmet rummer indslag fra 3 af TV-Glad’s programafdelinger (København, Aabenraa og Ringsted) og bliver bundet sammen af en vært. Man kan se Glad i Danmark som en type ”Danmark Rundet” i Glad’s særlige univers.


Billeder fra Glad i Danmark.

TV-GLAD …
… producerer og udsender tv-programmer af og for mennesker med funktionsnedsættelse. Mange af medarbejderne på TV-Glad har fået en medieuddannelse fra Glad’s fagskole eller en endnu mere omfattende uddannelse. Udsendelserne spænder vidt, men der er altid en særlig ”Glad-vinkel” dvs. emnet/synsvinklen/de medvirkende er forbundet med det vil, som mennesker med funktionsnedsættelse lever.
TV-Glad logo
er en del af
gladfonden_logo
_______________________________________________________________

EKSEMPLER PÅ INDSLAG:

… tilrettelagt af Lars Gudmund Hansen

Kunst med Mark

Mark Sonne på 30 år arbejder på Glad Radio og er næsten blind. Han blev februar 2015 inviteret til at være genstand for en kunstners undersøgelser i kunstprojektet ”Kunstneriske blikke på en hverdag med handicap”. Fotokunstneren Malou Bumbum fulgte Mark et døgn og tog billeder af ham. Derefter udvalgte hun ét af dem til en udstilling. Reglen var, at han ikke måtte se det udvalgte billede, før ved ferniseringen i Dome of Visions ved Den Sorte Diamant i København. Men kunne Mark overhovedet se billedet? Og synes han det portræterer ham? Projektets regler kan læses her. Der er mere om projektet på dets FaceBook-side.

FACTS/CREDITS

Varighed6:35
Produktionsår2015
Udsendt20/6 2015 på TV-Glad
LocationDome of Visions v/ Den Sorte Diamant
Tv-tilrettelæggerLars Gudmund Hansen
ProducentHanne Rolsted Jensen
FotografChris Palmgreen
Klip og mixLars Gudmund Hansen
MusikNick Seeley med
The Queens Wishes
Produceret af© TV-Glad 2015
Tak til:Tanja Hall, Projektkoordinator

_______________________________________________________________